Onze behandelingen

Levissime standaard behandeling

Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, gezicht, hals- en decolleté massage, oogmasker, masker, een serum en dag- of nachtcrème.

De Luxe Lifting behandeling

Hiermee breiden we een complete behandeling uit d.m.v. het aanbrengen van een ampul die 4 x zo groot is en dus 4 x wordt aangebracht op verschillende momenten. Tevens gaat er een extra product in de massagecrème die zorgt voor een extra verbetering van de stofwisseling.

White Diamond Super Plus behandeling

Deze maakt gebruik van LeviSsime White Diamond lijn, inclusief zwaardere ampul, serum en collageen masker. Het is gericht om een slapper wordende huid te liften en weer actief te krijgen. Deze behandeling werkt regenererend.

Acne behandeling

Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging door middel van fruitzuren, epileren, onzuiverheden verwijderen, dag of nachtcrème.

Pedicure behandeling

Knippen van de nagels, reinigen nagelomgeving, behandelen van mycosenagels, verwijderen van eelt en eeltpitten, behandelen van ingroeiende nagels, en in crème van de voeten

Luxe pedicure behandeling

Voetenbad, voeten scrub, pedicure behandeling, voeten masker, nagelslakken.

Wilde -Pedique behandeling

Dit is een behandeling waar bij je de schimmelnagels kunt aanpakken, in deze behandeling word er een gel aangebracht die speciaal is ontwikkeld voor de voeten.

Manicure

Knippen/vijlen nagels, nagelomgeving behandelen, velletjes verwijderen, lakken, hand crème.

Gellak

Let op dit zijn geen gelnagels, gellak blijft gemiddeld 2 weken mooi zitten.

Wimper extensions

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal. Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar geplaatst. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Doordat elk eigen wimperhaartje met een extension wordt verlengd geeft dit een zeer natuurlijk effect. Na de behandeling is mascara, wimperverf (ook bij blonde/lichtgekleurde eigen wimpers!) of een wimperkruller overbodig! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect, en maken uw ogen vele malen sprekender.

Ecuri permanente make- up

Hoe wordt de permanente make- up aangebracht

 

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste.

Hoe verloopt de behandeling van permanente make- up

  • U dient 24 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken. Als u bloedverdunners gebruikt dient u dat voor de behandeling te melden.
  • Na aankomst wordt samen met u een vragenformulier over uw gezondheid doorgenomen, die u naar waarheid invult en ondertekend.
  • Vervolgens wordt bekeken welk type u bent, welke wensen u heeft en welke kleuren het beste bij u passen.
  • Daarna wordt de verdovende crème aangebracht. (Het is in Nederland verboden om deze crème te verstrekken zonder doktersvoorschrift, hierdoor dient u een recept voor de Emla crème bij uw huisarts aan te vragen en deze tube voorzien van uw naam mee te nemen voor uw behandeling).
  • Na 15 minuten wordt de crème verwijderd en zal de wenkbrauw  worden getekend met de kleur pigment die in overleg met u wordt gekozen. Ook tijdens het tekenen van de wenkbrauwen zal met u worden overlegt over de vorm. Tenslotte is het uw gezicht en het is belangrijk dat u zich prettig voelt voor, tijdens en na de behandeling.
  • Daarna wordt het pigment met een steriele naald in de huid ingebracht.
  • Na de behandeling wordt met u de nazorg doorgesproken. Ook wordt met u een vervolg afspraak gemaakt voor de eventuele nabehandeling.
  • De behandeling duurt 1,5 tot 2 uur.
  • De huid zal na ongeveer 7 dagen hersteld zijn

Uit hoeveel behandelingen bestaat de permanente make- up

Het zetten van wenkbrauwen en eyeliner bestaat afhankelijk van de persoon uit 2-3 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-40% van zijn kleur hebben verloren, daarom kan het belangrijk zijn dat u een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders. De nabehandeling is niet altijd noodzakelijk.

Wilde -Pedique behandeling

Dit is een behandeling waar bij je de schimmelnagels kunt aanpakken, in deze behandeling word er een gel aangebracht die speciaal is ontwikkeld voor de voeten Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet, en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort.  Deze gel is een een-fase kunststof gel met de nieuwste ervaringen van
wetenschap en techniek geoptimaliseerd. Deze WILDE-PEDIQUE PLUS  bevat het wetenschappelijk getest anti-mykotische component piroctone olamine. Tests met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.
Vooral in de zomer of in vakantietijden neemt de behoefte aan verzorgde en cosmetische mooie voeten toe. Hierbij kan ik u helpen door het toepassen van de gel. LCN WILDE-PEDIQUE Plus leent zich ook uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.